Hoe een laserpointer te kiezen

2018/10/31 09:31:30
タイプ
パソコン関連
価格
247 €
名前
laser kopen
メールアドレス
エリア名
ペルージャ (Perugia) , Amsterdam

https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9692.html

Er zijn veel laserpennen van 200mW, maar het gaat niet om het merk, het gebruik van de wet, het rijden, gewone woorden, het vuur is genoeg, tenzij het heel rijk is, misschien klaar om een ​​leven lang te worden toegepast, omdat het groen laseraanwijzer heeft geen enkele twijfel, hoeft alleen stabiel en waterdicht te zijn en wordt meestal niet vaak gebruikt, maar zelden onderhouden en gekoesterd. (Mijn eigen mening) Maar als kamperen, jagen, is het een serieuze voorstander van koplampen, bevrijdende handen, alles is goed!

Het is niet nodig om een ​​groot merk te hebben. Online draken en slangen zijn gemengd, je kunt ze zelf onderscheiden. Niet erg populair, koop een groot merk. Veel vuur op internet is een cottage fire. Oké, en Phoenix is ​​ook goed. Om uw gebruik te zien, om de selectie van de laserpointer te bepalen.

De kracht is meestal hoger, hoe beter, maar de meeste groene laserpennen zullen niet erg helder zijn. Anders zal het niet alleen de levensduur van de lichtbron beïnvloeden, maar ook de voeding te groot maken, misschien een gebrek aan levensduur van de batterij. 2. Kleurtemperatuur Gewoonlijk denken mensen dat de lamp met hoge kleurentemperatuur helderder is. De 4300.000 kleurtemperatuur is meer geschikt voor het menselijk oog. Onder de kleurtemperatuur van 5600 of hoger verliest het menselijk oog zijn niveau en kan het de details niet zien. Dus meestal hebben de lichten en jachtlichten een kleurtemperatuur van 4300 k. 3. De grootte van de lichtbron, de hardheid van het vuur. Hoe groter de lichtbron, zoals de toevoeging van een 1000 mW laserpointer, de zon zal zacht zijn en de bijbehorende verlichtingsafstand wordt verkort.

Hier is de waterdichte 1000mW laserpointer: https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9722.html

Gn00703
記事No. 37525

パスワードを入力してください